ShippingWatch

Welltec øger omsætningen markant i andet kvartal

Det er lykkedes Welltec at øge omsætningen i forretningen markant i andet kvartal sammenlignet med samme periode af 2011. Nettoresultatet blev dog et underskud, fremgår det af selskabets regnskab for andet kvartal.

Foto: Øyvind Hagen/Statoil

Med en omsætning der er øget med 63 pct. i forhold til samme periode af sidste år, kan Welltec i dagens regnskab præsentere imponerende tal i forretningen. Nettoresultatet for perioden er dog knap så opløftende, eftersom det blev til underskud på 28 mio. kr. mod et overskud på 17 mio. kr i andet kvartal af 2011.

"På trods af, at kvartal mod kvartal-sammenligning i et vist omfang bliver pustet op af sidste års præstation, er vores dedikation til vækst fuldt ud demonstreret af vores resultater. Verden over fortsætter vi med at opleve øget anerkendelse af og tilslutning til vores value proposition, hvilket udmønter sig i øget efterspørgsel," udtaler adm. direktør i Welltec, Jørgen Hallundbæk.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

To flydende gasterminaler rykker til Europa

Europa kan se frem til at modtage to flydende terminaler til import af LNG i de kommende måneder for at erstatte gas fra Rusland. Blandt andet vil Golar LNG omdanne et LNG-tankskib til en terminal.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs