ShippingWatch

Avis: Cobham tror på fremtid for Thrane i Danmark

"Hvis vi overtager Thrane & Thrane, vil vi flytte ledelsen af en af vores store grupper til Danmark og have ledelsen herfra," meddeler Cobham, som ser ud til at overtage den danske virksomhed.

Foto: ILAN BRENDER

Cobham har ikke planer om at flytte Thrane & Thrane ud af landet, efter at alt nu tyder på, at den britiske virksomhed overtager det danske selskab.

Efter det nye tilbud står aktionærerne til at få 435 kroner per aktie. Det svarer til omkring 48 procent mere, end hvad aktierne var værd, da Thrane & Thrane i februar offentliggjorde, at man havde modtaget et tilbud, skriver Business.dk, som har spurgt ind til fremtiden for det danske selskab:

Fremtid i Danmark

Hvad bliver fremtiden for Thrane & Thrane - altså virksomheden i Danmark?

"Vi har gentagne gange sagt, at vi vil købe selskabet, fordi vi tror på virksomheden og på teknologien og på de ansattes evner. Vi vil udvikle det videre, og ser en stor fremtid inden for Cobham-familien. Og vi har tænkt os at investere i forretningen her, og hvis vi overtager Thrane & Thrane, vil vi flytte ledelsen af en af andre vores store grupper til Danmark og have ledelsen herfra."

Føler I jer sikre på at overtage Thrane & Thrane?

"Der er stadig to uger tilbage, før tilbuddet udløber. Jeg vil gerne slå fast, at vi gerne vil overtage hele selskabet, og det kræver, at aktionærerne tager imod tilbuddet på 435 kroner. Det håber vi vil ske."

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs