ShippingWatch

Bestyrelsen anbefaler Cobhams nyt bud på Thrane på 435 kr

Den samlede pris på Thrane & Thrane er nu steget med 90 mio. kr. til 2,5 milliarder kroner efter et nyt bud fra britiske Cobhams.

Britiske Cobhams, der har belejret danske Thrane & Thrane en stykke tid med et bud på 420 kr., har løftet buddet til 435 kr., og nu ser det ud til at gå
igennem. Bestyrelsen har forpligtet sig til at anbefale buddet og storaktionær og stifter Lars Thrane har givet tilsagn om at acceptere det forhøjede
købstilbud.

"Bestyrelsen er glade for at kunne anbefale aktionærerne at tage imod købstilbuddet fra Cobham. Gennem konstruktive forhandlinger har vi opnået en forhøjet attraktiv pris på aktierne i Thrane & Thrane, og det gennemførte strategiske review har bestyrket vores opfattelse af, at en sammenlægning med Cobham i denne situation er den bedste mulighed for selskabets aktionærer og andre interessenter," siger Morten Eldrup-Jørgensen, bestyrelsesformand for Thrane & Thrane.

Den samlede pris for Thrane er steget 90 mio. kr. til 2,5 mia. kr.

Mere fra ShippingWatch

To flydende gasterminaler rykker til Europa

Europa kan se frem til at modtage to flydende terminaler til import af LNG i de kommende måneder for at erstatte gas fra Rusland. Blandt andet vil Golar LNG omdanne et LNG-tankskib til en terminal.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs