ShippingWatch

Damco lancerer ny logistikløsning

A.P. Møller-Mærsks speditør- og logistikvirksomhed Damco præsenterer supply chain management-løsningen Damco Dynamic Flow Control, der ifølge selskabet blandt andet kan sænke administrationsomkostninger med op til 30 pct.

Efter lang tids udvikling med flere store kunder, præsenterede Damco tirsdag den løsning, de kalder "The GPS of supply chain management." Målet med det nye system er at gøre det muligt at omplanlægge forsendelser alt efter, hvad der er vigtigst for kunden. Det gør forsyningskæden mere fleksibel og har mange gevinster, vurderer Damco i en pressemeddelelse.

"Når markedsforholdene bliver mere volatile og sværere at forudse, er svaret ikke at forbedre din evne til at planlægge, men i stedet din evne til at omstille dig hurtigt til udsving i udbud og efterspørgsel. Damco Dynamic Flow Control justerer automatisk planlægning til ændrende krav, mens det sikrer end-to-end optimering af forsyningskædens performance - fra Purchase Order til endelig aflevering," siger Rolf Habben Jansen, CEO i Damco, i meddelelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs