ShippingWatch

Thrane: Waldemar Schmidt stopper som bestyrelsesformand

Bestyrelsen har sat kontakten til potentielle købere af selskabet i bero, indtil konklusioner i en strategisk gennemgang foreligger.

Thrane & Thranes bestyrelsesformand, Waldemar Schmidt, har valgt at udtræde af selskabets bestyrelse. Nuværende bestyrelsesmedlem Morten Eldrup-Jørgensen er valgt til ny formand, og bestyrelsesmedlem Jim Hagemann Snabe er valgt som næstformand for selskabets bestyrelse. Det meddeler Thrane & Thrane.

"Waldemar Schmidt har været medlem af Thrane & Thrane A/S' bestyrelse og formand siden september 2000. Med udgangspunkt i sin store ledelseserfaring fra både danske og udenlandske selskaber har Waldemar Schmidt ledet bestyrelsen særdeles kompetent og dermed ydet en stor og værdifuld indsats for sel-skabet. Bestyrelsen takker Waldemar Schmidt for denne indsats, skriver en samlet bestyrelse.

Ændringerne i bestyrelsen får ikke betydning for det igangværende strategiske gennemgang af selskabet. Thrane & Thrane venter stadig at oplyse om resultatet af gennemgangen senest 14. maj 2012.

Bestyrelsen har sat kontakten til potentielle købere af selskabet i bero, indtil konklusionerne gennemgangen foreligger.

RITZAU FINANS

 

Mere fra ShippingWatch

Forsinkelser forude: Omikron rammer Kinas havne

Det er i det store hele lykkedes Kina at holde covid ude efter det oprindelige udbrud i Wuhan. Så kom omickron – og landets nul-tolerance over for virussen betyder nu forsinkelser i verdens travleste havne.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs