ShippingWatch

Thrane: Waldemar Schmidt stopper som bestyrelsesformand

Bestyrelsen har sat kontakten til potentielle købere af selskabet i bero, indtil konklusioner i en strategisk gennemgang foreligger.

Thrane & Thranes bestyrelsesformand, Waldemar Schmidt, har valgt at udtræde af selskabets bestyrelse. Nuværende bestyrelsesmedlem Morten Eldrup-Jørgensen er valgt til ny formand, og bestyrelsesmedlem Jim Hagemann Snabe er valgt som næstformand for selskabets bestyrelse. Det meddeler Thrane & Thrane.

"Waldemar Schmidt har været medlem af Thrane & Thrane A/S' bestyrelse og formand siden september 2000. Med udgangspunkt i sin store ledelseserfaring fra både danske og udenlandske selskaber har Waldemar Schmidt ledet bestyrelsen særdeles kompetent og dermed ydet en stor og værdifuld indsats for sel-skabet. Bestyrelsen takker Waldemar Schmidt for denne indsats, skriver en samlet bestyrelse.

Ændringerne i bestyrelsen får ikke betydning for det igangværende strategiske gennemgang af selskabet. Thrane & Thrane venter stadig at oplyse om resultatet af gennemgangen senest 14. maj 2012.

Bestyrelsen har sat kontakten til potentielle købere af selskabet i bero, indtil konklusionerne gennemgangen foreligger.

RITZAU FINANS

 

Mere fra ShippingWatch

Minekæmpe køber yderligere tre LNG-drevne skibe

BHP Billiton føjer tre LNG-drevne tørlastskibe til sin flåde i løbet af de næste seks til ni måneder, skriver nyhedsbureau. Mineselskabet satser på flydende naturgas som et overgangsbrændstof.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs