ShippingWatch

Hoyer venter årlig vækst på 20 pct. frem til 2015

Hoyer har strømlinet virksomheden og forventer nu en årlig vækst på minimum 20 pct. frem til 2015. Derudover udvides forretningen med et nyt kontor i Sydkorea, skriver virksomheden i en pressemeddelelse onsdag.

Med oprettelsen af to nye forretningsområder og åbningen af et nyt kontor i Sydkorea håber Hoyer på en markant vækst over de næste år.

”Efter vores repositionering står vi stærkere og kan tilbyde endnu bedre effektivitet i vores tilgang til kunder og partnere. Gennem oprettelsen af de to strategiske forretningsområder, Hoyer Motors og Hoyer Transmissions, har vi strømlinet virksomheden og forventer en årlig vækst på minimum 20 procent frem til år 2015,” siger Thomas Klausen, Sales Manager, Hoyer, i en pressemeddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs