ShippingWatch

Solar indgår aftale om levering af el-materiel til Statoil

Solar har indgået en rammeaftale med Statoil til en anslået værdi af 75-90 mio. euro. med option på en forlængelse.

Solar har indgået en ny fireårig aftale om levering af el-materiel og -udstyr til norske Statoil. Det meddeler det danske selskab tirsdag.

Det er Solar Norge AS, der har indgået rammeaftalen, som anslås at have en værdi på 75-90 mio. euro. Aftalen indeholder i øvrigt en option på en forlængelse på yderligere to år. Selvom aftalen ikke ændrer Solars forventninger til indeværende regnskabsår, er selskabet glad for, at det er lykkes at holde fast i Statoil som kunde.

"Med denne aftale konsoliderer Solar sin position som den største leverandør af el-materiel til Norges offshoreindustri. Vi er stolte over, at Statoil fortsat vælger Solar Norge som sin samarbejdspartner. Det er et vigtigt kvalitetstempel af de tekniske kompetencer samt service- og logistikløsninger, som vores norske datterselskab har udviklet og styrket inden for dette område," udtaler Solars koncernchef Flemming H. Tomdrup i meddelelsen.

RITZAU FINANS

Mere fra ShippingWatch

Blackrock bliver storaktionær i Borr Drilling

Den multinationale kapitalforvalter ejer nu i alt 5,67 pct. af aktierne i Borr Drilling. Aktiekøbet kommer samme dag, som Borr Drilling har solgt tre rigge under bygning for at styrke selskabets pressede økonomi.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs