ShippingWatch

Semco indgår milliardkontrakt med Total Energies i Nordsøen

Esbjergensiske Semco Maritime forventer at beskæftige et større antal onshore- og offshore-arbejdere som led i kontrakten, der i alt kommer til at dække over en million arbejdstimer.

Foto: Semco Maritime

Semco og Total Energies holder fast i samarbejdet. I hvert fald har det esbjergensiske serviceselskab netop fået endnu en kontrakt ind ad døren fra olieselskabet, og der er tale om en af de større.

Det skriver Jydske Vestkysten.

Kontrakten dækker perioden fra november 2022 til oktober 2027. Den vurderes til at have en milliardværdi over hele perioden, skriver mediet.

”Vi er utroligt glade for at styrke vores allerede tætte bånd med Total Energies med underskriften på denne vigtige kontrakt, som vi betragter som en tillidserklæring efter et rigtig godt samarbejde gennem adskillige år. Det er afgørende for Total Energies og den danske befolkning at sikre effektiv drift og stabil energiforsyning fra Nordsøen, og vi stiller det stærkeste hold med en fantastisk erfaring for at levere på opgaven,” siger Anders Benfeldt, der er Vice President i Semco Maritimes olie- og gasdivision.

I en pressemeddelelse oplyser Semco Maritime, at det udvidede samarbejde med Total Energies vil skabe synergi på tværs af projekter og ”sikre smidigere drift og hurtig assistance baseret på tættere arbejdsrelationer og dybere forståelse af de konkrete forhold og behov på hver offshore-installation. De tættere bånd vil bidrage til at sikre effektiv drift og i sidste ende sikre den danske energiforsyning fra Nordsøen med Tyra-projektet som en særdeles vigtig prioritet.”

Kontrakten blev indledt den 1. november 2022, og i meddelelsen fremhæver Semco Maritime, at den sikrer en lang planlægningshorisont, hvilket gør det esbjerggensiske selskab i stand til at ”tiltrække, fastholde og videreudvikle højt kvalificerede onshore- og offshore-arbejdere til denne kontrakt og fremtidige opgaver.”

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie EnergiWatch.)

Semco får ny finansdirektør

Semco Maritime sætter navn på ny chef i Tyskland


Mere fra ShippingWatch

CMA CGM forventer kraftigt fald i fragtraterne

Udsigterne for containermarkedet ser noget mere dystre ud i den kommende tid, vurderer franske CMA CGM. Containerrederiet noterede dog stadig vækst på både top- og bundlinje i tredje kvartal.

Ugens bedste på ShippingWatch

EU kæmper om at blive enig om et prisloft på russisk olie. Containerraterne er faldet gennem gulvet. Ny kritik af CII-indekset. Og så er Carsten Mortensen på vej med ny shippingfond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs