ShippingWatch

Vækstplan skal bringe Hempel ind i global top 10 over malingproducenter

Hempels mål om at ramme en omsætning på tre mia. euro i 2025 skal skubbe selskabet op i top 10 over malingleverandører og give skala til investering i bæredygtig innovation, siger CEO til ShippingWatch. Gruppen har for nylig afsluttet endnu et opkøb.

Foto: PR-FOTO

Malingproducenten Hempel står over for en udfordring, som skal løses både organisk og via opkøb.

"For at sige det meget enkelt , så er vi lige nu for små til at være store og for store til at være små," siger Hempel CEO Lars Petersson i et interview med ShippingWatch efter malingproducenten, der blandt andet leverer såkaldt coating til skibe, for nylig gennemførte endnu et opkøb.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs