ShippingWatch

Shippingbank skruede op for udlånene i første halvår

Den norske shippingbank Maritime & Merchant skruede op for sine udlån i årets første seks måneder. Stærke container - og tørlastmarkeder gør banken "spændt og ambitiøs" i forhold til de kommende kvartaler.

Maritime & Merhchants CEO Halvor Sveen. | Foto: PR-FOTO

Shippingbanken Maritime & Merchant øgede sine udlån og sit overskud i årets første halvår, og de gode takter inden for især container og tørlast skaber store forventninger til resten af 2021.

Det fremgår af regnskabet fra den norske bank, der har en række prominente shippingnavne som Henning Oldendorff, Endre Røsjø, og Arne Fredly i sin ejerkreds. Også Arne Blystad har tidligere været aktionær i banken, indtil han sidste år solgte sine aktier.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs