ShippingWatch

Monjasas eneejer lander nyt stort millionoverskud i privat selskab

Overskuddet steg til 29,9 mio. dollar i Monjasa-ejeren Anders Østergaards private investeringsselskab i 2020, hvor Monjasas bunkersalg blev løftet til nye højder.

Anders Østergaard, der er blandt Danmarks rigeste, har siden 2017 været eneejer af bunkerselskabet Monjasa. | Foto: PR / Monjasa

I de sidste fire år har Monjasa-eneejer Anders Østergaard kunne notere sig et samlet overskud på 75,4 mio. dollar – svarende til 460 mio. kr. i dagens valutakurser – i sit private investeringsselskab.

Senest steg nettooverskuddet sidste år til 29,9 mio. dollar i Endeavour Invest Aps, som ejer både Monjasa Group og selskabet Multiple Holding Group, fremgår det af regnskabet offentliggjort via cvr-registret.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Tradelens håber snart at få store Maersk-rivaler endeligt ombord

Hapag-Lloyd og ONE glimrer ved deres fravær på den digitale platform Tradelens, selvom de for to år siden meddelte, at de ville gå med. "Vi er håbefulde om, at de meget snart vil tilslutte sig," siger Tradelens-chef Mike White. Hapag-Lloyd venter at træffe en endelig beslutning inden længe.

Scandlines henter ny topchef fra bryggeri

Scandlines skifter ud på topchefsposten. Efter mere end ti år i spidsen for rederiet stopper Søren Poulsgaard Jensen som adm. direktør. Afløseren er hentet i Royal Unibrew.

Maersk-satsningen Tradelens har taget hul på kinesisk udrulning

Maersk og IBM's digitale satsning Tradelens har allieret sig med statsejet kinesisk selskab om en udrulning i Kina for at få kinesiske importører og eksportører ombord. Kina er et kritisk marked for platformen, som der fra Esplanaden ventes klar vækst fra i år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs