ShippingWatch

Wärtsilä vil udvikle førerløst skib til at modstå flaskehalse

Wärtsilä vil udvikle førerløst skib til brug i Rotterdam Havn for at løse containerindustriens udfordringer med kapacitet og flaskehalse. Det nye initiativ er en del af et projekt, der har fået EU-midler til at forbedre havnelogistikken.

Foto: PR/Christoffer Björklund/PR/ Wärtsilä/Christoffer Björklund/Christoffer Björklund

For at komme problemet med bl.a. flaskehasle til livs i de store containerhavne, vil den finske leverandør Wärtsilä udvikle et førerløs skib til havnen i Rotterdam.

Helt konkret drejer det sig om en førerløs pram, der skal være med til at øge effektiviteten i havnen med automatiseret omlastning, oplyser Wärtsilä i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Tradelens håber snart at få store Maersk-rivaler endeligt ombord

Hapag-Lloyd og ONE glimrer ved deres fravær på den digitale platform Tradelens, selvom de for to år siden meddelte, at de ville gå med. "Vi er håbefulde om, at de meget snart vil tilslutte sig," siger Tradelens-chef Mike White. Hapag-Lloyd venter at træffe en endelig beslutning inden længe.

Scandlines henter ny topchef fra bryggeri

Scandlines skifter ud på topchefsposten. Efter mere end ti år i spidsen for rederiet stopper Søren Poulsgaard Jensen som adm. direktør. Afløseren er hentet i Royal Unibrew.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs