ShippingWatch

Corona-sager vil præge Gards forretning langt ind i 2021

Siden corona-pandemien begyndte at rase, har det norske forsikringsselskab Gard haft 1.000 personskader relateret til smitte om bord på skibe. 2020-resultatet blev reddet af aktiemarkedet og færre store skadesager i andet halvår, siger topchef til ShippingWatch.

Foto: Gard

Selv om udrulningerne af corona-vacciner så småt er i gang verden over, forventer det norske søforsikringsselskab Gard at se trykket fra personskader relateret til smitteudbrud på skibe vare et godt stykke tid endnu. I hvert fald det næste halve års tid.

Hos Gard har den afdeling, som håndterer personskader, været travlt optaget af Covid-19 relaterede sager det forgangne år, der har været markant anderledes end de foregående, forklarer topchef Rolf Thore Roppestad.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Tradelens håber snart at få store Maersk-rivaler endeligt ombord

Hapag-Lloyd og ONE glimrer ved deres fravær på den digitale platform Tradelens, selvom de for to år siden meddelte, at de ville gå med. "Vi er håbefulde om, at de meget snart vil tilslutte sig," siger Tradelens-chef Mike White. Hapag-Lloyd venter at træffe en endelig beslutning inden længe.

Scandlines henter ny topchef fra bryggeri

Scandlines skifter ud på topchefsposten. Efter mere end ti år i spidsen for rederiet stopper Søren Poulsgaard Jensen som adm. direktør. Afløseren er hentet i Royal Unibrew.

Maersk-satsningen Tradelens har taget hul på kinesisk udrulning

Maersk og IBM's digitale satsning Tradelens har allieret sig med statsejet kinesisk selskab om en udrulning i Kina for at få kinesiske importører og eksportører ombord. Kina er et kritisk marked for platformen, som der fra Esplanaden ventes klar vækst fra i år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs