ShippingWatch

Monjasa afholder sig fra at sætte mål for flere kvinder: "Vi står et fornuftigt sted"

Monjasa er ét af de 24 selskaber, der er gået med i Danske Rederiers initiativ om at få flere kvinder i shipping, men selskabet vil ikke sætte et konkret mål for andelen af kvinder. COO forklarer hvorfor over for ShippingWatch.

Foto: PR-FOTO

Det kan både sende et positivt, men også et tvivlsomt signal at have et konkret mål for, hvordan kønsfordelingen skal se ud i en organisation inden for et bestemt antal år.

Sådan lyder det fra Svend Mølholt, der er COO hos den danske bunkerleverandør Monjasa.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Tradelens håber snart at få store Maersk-rivaler endeligt ombord

Hapag-Lloyd og ONE glimrer ved deres fravær på den digitale platform Tradelens, selvom de for to år siden meddelte, at de ville gå med. "Vi er håbefulde om, at de meget snart vil tilslutte sig," siger Tradelens-chef Mike White. Hapag-Lloyd venter at træffe en endelig beslutning inden længe.

Scandlines henter ny topchef fra bryggeri

Scandlines skifter ud på topchefsposten. Efter mere end ti år i spidsen for rederiet stopper Søren Poulsgaard Jensen som adm. direktør. Afløseren er hentet i Royal Unibrew.

Maersk-satsningen Tradelens har taget hul på kinesisk udrulning

Maersk og IBM's digitale satsning Tradelens har allieret sig med statsejet kinesisk selskab om en udrulning i Kina for at få kinesiske importører og eksportører ombord. Kina er et kritisk marked for platformen, som der fra Esplanaden ventes klar vækst fra i år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs