ShippingWatch

Maritim batterileverandør udvider med produktion af brændselsceller

Den maritime batterileverandør Corvus Energy udvider aktiviteterne ved at ville producere brændselsceller på brint. Selskabet har indgået en aftale med Toyota, som bliver en nøgleleverandør.

Geir Bjørkeli er adm. direktør for Corvus Energy, som vil starte en produktion op af brintbaserede brændselscellesystemer. | Foto: Corvus Energy

Batterileverandøren Corvus Energy udvider sine aktiviteter med planer om at udvikle og producere brændselscellesystemer på brint som en grønnere løsning til skibe.

Det sker med etablering af en egentlig produktion i Bergen. Her er den japanske bilfabrikant Toyota med som "en nøglepartner og leverandør af masseproduceret brændselscelle-teknologi," skriver Corvus i en meddelelse mandag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs