ShippingWatch

Bunker Holding øjner flere opkøb

Verdens største bunkerkoncern Bunker Holding afviser ikke flere nye opkøb i fremtiden, siger topchef Keld Demant til mediet Ship & Bunker. Konsolideringen af bunkermarkedet ventes at tage mere fart.

Foto: PR-FOTO

Bunker Holding, der er verdens største spiller på bunkermarkedet, øjner flere nye opkøb, der kan lægge mere til forretningen.

Det fortæller topchef Keld Demant i et interview med mediet Ship & Bunker. Her ser han konsolideringen af bunkermarkedet tage stadig mere fart.

"Hvis vi kan finde en organisation, hvis vi kan finde folk, der har det rette fit - kulturmæssigt, geografisk osv - vil vi være glade for at lede denne konsolidering yderligere. Så vi er på udkig efter enhver person, ethvert godt selskab, og vi vil bestemt byde dem velkommen," siger Demant til Ship & Bunker.

Bunker Holding blev for nylig udpeget som verdens største bunkerkoncern i en analyse, som analysehuset Seacred har udarbejdet i samarbejde med netop Ship & Bunker.

I 2019 overtog Bunker Holding pladsen som den største bunkerleverandør i verden fra World Fuel Services, og ifølge rapporten trak koncernen yderligere fra i 2020 målt på mængder.

Det hænger især sammen med Bunker Holdings køb af Oceanconnect Marine fra handelshuset Glencore. Selskabet er i dag fusioneret med Bunker Holdings datterselskab KPI Bridge Oil.

Bunker Holding er moderselskabet bag bl.a. Dan-Bunkering, Bunker One, KPI Bridge Oil og Glander International Bunkering.

Bunker Holding trækker fra i toppen af verdens største bunkerleverandører 

Pandemi kan sætte bunkersalget i bakgear: "IMO 2020 har reelt reddet mange selskabers liv" 

Mere fra ShippingWatch

ECSA's nye generalsekretær balancerer på en knivsæg

ECSA’s nyudnævnte generalsekretær, Sotiris Raptis, har overtaget en organisation beskyldt af sine egne medlemmer for at være usynlig. I et interview med ShippingWatch fortæller Raptis, hvordan han vil ændre det billede.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs