ShippingWatch

Maersk Container Industry får ny ordre fra israelsk rederi

Maersk Container Industry har fået en ny ordre fra det israelske rederi Zim, der har bestilt 500 kølecontainere.

Foto: Maersk Container Industry

Maersk Container Industry har fået en ny ordre fra det israelske rederi Zim, som blandt andet samarbejder med containerrederiet Maersk Line.

Zim har bestilt yderligere 500 køleenheder af mærket Star Cool i en udgave, der er opgraderet med en teknologi, der går under navnet "Controlled Atmosphere" (CA). Det fremgår af en pressemeddelelse.

Teknologien gør det muligt at overvåge og kontrollere mængden af oxygen og kuldioxid i en køleenhed. Det betyder, at letfordærvelige varer kan blive transporteret længere - og over længere tid.

Ordren er den fjerde i træk hos Maersk Container Industry (MCI) fra det israelske rederi, lyder det.

"Vi er meget tilfredse med at variere vores Zimonitor-køleflåde med MCI's Controlled Atmosphere-teknologi. Disse avancerede enheder er særligt egnede til følsomme produkter som blåbær og avocado," siger Michal Marcus, der er produktansvarlig for Zimonitor, i en pressemeddelelse.

Maersk Container Industry er en del af A.P. Møller-Mærsk.

Selskabet fokuserer udelukkende på produktion af køleanlæg og kølecontainere, efter at det i starten af sidste år oplyste, at det ville droppe produktionen af tørcontainere.

Maersk Container Industry får vigtig ordre fra Evergreen 

Maersk Container Industry finder ny CFO  

Mere fra ShippingWatch

Søren Skou forventer at investere op mod 4,5 mia dollar årligt

Maersk har sat nyt mål for den investerede kapital frem mod 2025, hvor selskabet forventer at kunne hente over 12 pct. i afkast. I den forbindelse forventer selskabet at investere i omegnen af 4,5 mia. dollar årligt, siger CEO Søren Skou til Ritzau Finans.

Græsk skibsejer ser ind i de højeste rater i årevis

Skibsejeren Danaos Corporation er ligesom containerrederierne begunstiget af en aktuel opturen med høje rater og efterspørgsel. Raterne på at leje skibe er steget til niveauer, der ikke er set i mindst ti år, lyder det fra topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs