ShippingWatch

Daewoo lander ordre på LNG-skib

Det sydkoreanske værft Daewoo har netop landet en ordre på sit fjerde LNG-skib i år. I alt har værftet indtil videre landet ordrer for 1,3 mia. dollar i 2019, skriver Yonhap.

Foto: /ritzau/AP/Kim Dong-min

Det sydkoreanske værft Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering Co. har sikret sig en ordre på et LNG-skib, skriver det koreanske medie Yonhap.

Ordren kommer fra Maran Gas Maritime, der hører under Angelicoussis Shipping Group, og skibet skal leveres i første kvartal 2022.

Værdien af ordren ligger på 188 mio. dollar, og skibet er den fjerde ordre på et LNG-skib, som værftet har landet i år, skriver mediet.

Daewoo har indtil videre hentet ordre på 10 skibe i år, hvilket samlet svarer til aftaler for 1,3 mia. dollar.

Sydkoreansk værft hyrer ny topchef forud for fusion

Studie fremlægger nye tal om klima-besparelsen ved LNG 

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs