ShippingWatch

Aegean kan forlade konkursbeskyttelse om en uge

En domstol har godkendt Aegeans restruktureringsplan, og bunkerselskabet siger derfor farvel til konkursbeskyttelse i USA om en uge.

Foto: Aegean Marine Petroleum

Det græske bunkerselskab Aegean Marine Petroleum Network træder om en uge af den konkursbeskyttelse under chapter 11 i USA, som selskabet har befundet sig i siden november sidste år.

En dommer ved konkursretten i New York har bekræftet Aegeans restruktureringsplan med forbehold for mindre ændringer. Det betyder, at Aegean kan vinke farvel til konkursbeskyttelsen om en uge og genopstå som et datterselskab til selskabets nye ejer, Mercuria Energy Group Limited, meddeler selskabet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs