ShippingWatch

Semco Maritime får ny chef i Norge

Lars Jønholt Halvorsen bliver ny direktør hos Semco Maritime Norway.

Foto: PR-foto: Semco Maritime

Fremover vil Lars Jønholt Halvorsen være direktør for alle Semco Maritimes aktiviteter i Norge.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Lars Jønholt Halvorsen tiltrådte som chef for alle aktiviteterne, der også omfatter rigfaciliteterne i Hanøytangen samt Semco Maritimes kontorer i Kristiansand og Stavanger, allerede d. 1. august.

Den nye direktør kommer fra en stilling som deputy general manager og senior project manager hos Enhanched Drilling. Før det var han vicedirektør i Odfjell Drilling.

"Lars har en indgående viden om rigindustrien i særdeleshed, men også den norske olie- og gasindustri helt generelt. Ydermere er han kendt som en leder med et stærkt fokus på en effektiv drift, der sikrer en høj kvalitet og effektiv levering til vores kunder," udtaler Lars Skov, der er chef for Semco Martime Rig Project, i pressemeddelelsen.

Ny stor rigordre til Semco i Norge 

Semco venter stigende omsætning igen efter fem års tilbagegang

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs