ShippingWatch

Marinemarkedet presser Hempels norske konkurrent

Den svage udvikling på shipping- og offshoremarkedet presser Hempels tætteste konkurrent, norske Jotun. Og der er ikke bedring på vej.

Foto: Hempel

Når der bliver bygget færre skibe og borerigge, er der mindre at lave for værfterne, og et af de sidste led i leverandørkæden, producenterne af maling, kan også mærke det.

Hempels norske konkurrent, Jotun, har netop offentliggjort sit kvartalsregnskab, hvor det kan aflæses, at de seneste år har været hårde både for shipping og især for offshore.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs