ShippingWatch

Euronav vælger dansk it-værktøj til flådestyring

Det belgiske tankrederi Euronav har valgt det danske selskab Logimatics flådestyringsværktøj til at optimere driften af hele sin flåde på 52 skibe. "En betragtelig ordre for os," siger salgschef hos Logimatic Hans Christian Jensen til ShippingWatch.

Foto: Euronav

Euronav, der er medlem af verdenseliten af tankrederier, har valgt it-løsningen Sertica fra Aalborg-virksomheden Logimatic til flådestyringsværktøj af selskabets 52 skibe.

Logimatic ønsker ikke at oplyse ordrens størrelse i kroner og ører, men salgschef Hans Christian Jensen fortæller til ShippingWatch, at "det er en betragtelig ordre for os."

Euronav har købt hele porteføljen af produkter til flådestyring, som Logimatic har til rådighed, og det er ifølge Hans Christian Jensen ikke det sædvanlige.

"Vi har valgt Sertica på grund af de mange muligheder i systemet, men også fordi vi kan stole på menneskerne bag systemet. Softwareudviklerne har en væsentlig opgave i vores fremtidige samarbejde og planer for fremtidig innovation. Jeg er desuden sikker på, at projektlederne vil gennemføre opgaven til tiden og til vores fulde tilfredshed. Vi fornemmer, at Logimatic-teamet er det perfekte match for vores planer og ambitioner," siger group it manager hos Euronav Rudi Vander Eyken i en meddelelse om den nye ordre.

Logimatic har i forvejen globalt set 32 rederier som kunder, og produkterne fra Sertica er ombord på 964 skibe.

Euronav: Olie-peak tager toppen af tankskibes levealder

Aalborg-leverandør får ny topchef

Logimatic satser hårdt på det maritime marked

Forsiden lige nu

BW LPG indstiller tre mand til Dorians bestyrelse

Gasrederiet med Martin Ackermann i spidsen går nu direkte til Dorians aktionærer med indstilling af tre kandidater til opkøbsmålets bestyrelse. Her sidder der allerede erfarne og "yderst kvalficerede" personer, lyder svaret fra Dorian.

Tidewater går sammen med Gulfmark

De amerikanske rederier Tidewater og Gulfmark er blevet enige om at gå sammen og skabe en flåde på omkring 270 skibe inden for offshore-segmentet. Sammenlægningen styrker Tidewaters profil og giver mulighed for yderligere opkøb, siger CEO.

Djibouti til DP World: Tag jeres penge og gå

Det østafrikanske land Djibouti tilbyder igen kompensation til DP World for at afslutte havnestrid, skriver Financial Times. DP World stod så sent som i sidste uge på sin ret til at drive en terminal i landet.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere