ShippingWatch

DFDS-direktør ny topchef i Mols-Linien

DFDS står til at miste sin chef for forretningen på Den Engelske Kanal. Carsten Jensen er fra 1. august udnævnt til ny adm. direktør for Mols-Linien, oplyser rederiet i en meddelelse til børsen.

Mols-Linien får ny adm. direktør den 1. august, hvor Carsten Jensen overtager chefposten for rederiet. 52-årige Carsten Jensen står i dag i spidsen for DFDS' forretning på Den Engelske Kanal og har siden 2005 haft en række ledende stillinger hos rederiet, oplyser Mols-Linien i en meddelelse til børsen.

"Jeg glæder mig meget til at tage Mols-Linien til nye højder. Det er et rederi, der på få år har etableret sig som en helt central spiller i den danske infrastruktur. Den position skal fastholdes og udbygges over de kommende år ved fortsat at investere i markedet og tilpasse vores koncepter til kunderne, så vi også i fremtiden er den foretrukne genvej i Danmark,” siger han i meddelelsen.

Carsten Jensen overtager posten fra Søren Jespersen, der siden 2011 har stået i spidsen for at vende udviklingen i rederiet, som i 2015 kunne præsentere det største overskud nogensinde, skriver Mols-Linien.

"Mols-Linien er i historisk god form, hvilket vi i høj grad kan takke Søren Jespersen for. Søren Jespersen har i løbet af de sidste 5 år været en helt central figur i den gennemgribende turn-around, som rederiet har gennemført. Han afleverer et transformeret Mols-Linien med en mere effektiv og kundefokuseret organisation samt et attraktivt produkt, der i stigende grad efterspørges af kunderne," siger Frantz Palludan, bestyrelsesformand i Mols-Linien.

Søren Jespersen fortsætter formentlig i Mols-Liniens bestyrelse, som han er på valg til på rederiets generalforsamling.

Mols-Linien har sidste handelsdag på fondsbørsen 21. april, og kapitalfonden Polaris Private Equity har lagt en stående ordre i markedet om køb af aktier i Mols-Linien til en pris på 40 kr. per aktie. Ordren gælder indtil netop slutdatoen.

Mols-Linien kvitter fondsbørsen med rekordregnskab

Aktionærer klager til Finanstilsynet over Mols-Linien

Kapitalfond får lov til at afnotere Mols-Linien

 

Forsiden lige nu

Maersk går med som investor i ny digital handelsplatform

Maersk Line har investeret i den digtale platform NYSHEX for containerrederier, hvor en række konkurrenter i forvejen er investorer. "Endnu et eksempel på vores bestræbelse på at være en nøglespiller i industrien digitale transformation," lyder det fra Maersk Line.

Bunker Holding køber hollandsk leverandør

Bunker Holding har gennem sit joint venture Kaeline Group købt den hollandske bunkerleverandør SBI. Selskaberne ønsker ikke at sætte pris på opkøbet, hvor forhandlingerne gik i gang for omkring et halvt år siden.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere