ShippingWatch

Stena-chef utilfreds med milliardbud

Stena-gruppen står til at få 10 mia. kr. for sin aktiepost i medicinalkoncernen Meda - med havde håbet på mere.

Den amerikanske medicinalgigant Mylan har lagt et købstilbud på det svenske selskab Meda. Prisen på 165 kr. pr aktier ligger knap 100 pct. over kursens på Meda-aktierne.

Alligevel havde rederiet Stena, der ejer 21 pct. af Meda, håbet på en bedre pris, skriver SvD Näringsliv.

"Handlen er vældig stor, men havde håbet på at få 175 kr. per aktie. Det er, hvad Meda er værd. Så man kan nok sige, at jeg er lidt misfornøjet med handlen," siger direktør i Stena-gruppen Dan Sten Olsson til SvD Näringsliv.

Ikke alle ser dog ud til at dele hans værdiansættelse af Meda. Prisen på Mylans aktie faldt 15 pct. på det amerikanske marked efter offentliggørelsen af buddet - hvilket indikerer en vis utilfredshed med købet fra investorernes side.

Stena-chef vil ikke udelukke flere børsnoteringer

Stena: Oliedyk reddede dyre svovlkrav på målstregen

Stena-chef: Vi har rundet et hjørne

Forsiden lige nu

MAN Diesel & Turbo kalder IMO sin største frustration

Der er ingen grund til, at IMO først leverer et resultat på CO2 i 2023, lyder kritikken fra motorgiganten MAN Diesel & Turbo, der i et interview med ShippingWatch kalder FN's maritime organ sin største frustration lige nu.

J. Lauritzen mister vicechef for tørlast

J. Lauritzen mister sin næstkommanderende i Lauritzen Bulkers, Claus Stahl, der har sagt sit job op. Han skifter senere på året til en stor dansk tørlastmægler. Dermed er den daglige ledelse af Lauritzen Bulkers skåret fra tre til én person på et år.

Seneste Rederier

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere