ShippingWatch

Tysk heavy lift-rederi åbner kontor i Monaco

Det tyske heavy lift-rederi Hansa Heavy Lift åbner et nyt kontor i Monaco, som skal betjene Frankrig, Italien og Spanien.

Foto: Hansa Heavy Lift

Det Hamborg-baserede rederi Hansa Heavy Lift åbner nu et nyt kontor i Monaco. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

"Monaco har en strategisk placering, som er perfekt til at betjene Sydeuropa i forbindelse med vores EMEA-hovedkontor i Hamborg," siger Joerg Roehl, CCO og managing director i Hansa Heavy Lift i pressemeddelelsen.

Kontoret skal ledes af Walter Prosetti, der er chef for Hansa Heavy Lift i Sydeuropa.

"Det glæder mig at opbygge dette nye kontor i sådan en spændende tid for heavy lift-markedet i Sydeuropa, hvor det er meget vigtigt at være tæt på vores kunder og tale det lokale sprog," siger han.

Hansa Heavy Lift blev oprettet i 2011 på resterne af det krakkede Beluga Shipping. Joerg Roehl fortalte sidste år i et interview med ShippingWatch, at konkurrencen er benhård på det marked, som Hansa Heavy Lift opererer på. Han så dengang lyspunkter inden for olie- og gas samt infrastruktur, men turde ikke sætte tal på, hvornår industrien ville vende tilbage til normaltilstande.

"Vi håbede på en stor bedring i slutningen af sidste år. Vi ser forsigtigt på indeværende år, hvor vi har set nogle tegn på bedring, men slet ikke på niveau med en total bedring. Det er svært at forudsige, men jeg tror, vi vil se en mindre forbedring år efter år," sagde Roehl i oktober 2014.

Efterfølgende er Roehl flyttet til Singapore for at have tættere kontakt med markedet og være i samme tidszone som kunderne i regionen, der af Roehl betegnes som meget vigtig for Hansa Heavy Lifts kerneforretning, olie og gas.

Rederiet har 21 fuldt ejede skibe i flåden med en løftekapacitet på op til 1400 tons.

Olie og gas skal løfte Hansa Heavy Lift

Hansa Heavy Lift: Kæmpe udfordring med overkapacitet i Asien

SAL Heavy Lift: Nye skibe, men ikke større flåde

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere