ShippingWatch

Nielsen & Bresling får underskud på 42 mio kr

Svendborg-rederiet Nielsen & Bresling kommer ud af 2014 med et underskud på 42 millioner kroner mod et overskud på knap en million kroner året før.

Rederiet Nielsen & Bresing, der har base i Svendborg, er kommet ud med et markant underskud for 2014, hvor selskabet fik et resultat efter skat på minus 42 millioner kroner. I 2013 havde det mere end 50 år gamle rederi et overskud på 996.000 kroner

Bruttofortjenesten landede på 9,6 millioner kroner sammenlignet med 8,6 millioner kroner i 2013, fremgår det af regnskabet. Nielsen & Bresling har i dag tre skibe på 3.750 dwt, der er skræddersyede til at transportere papir, som er selskabets hovedforretning. Derudover investerer selskabet i rederiaktier samt indchartring af tonnage, skriver ledelsen i beretningen. Skibene er for det meste beskæftigede på sydgående linjetrafik, især til Sydeuropa og Nordafrika.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens vigtigste historier på ShippingWatch

En bestemt dag i 2016 kan blive afgørende i Dan-Bunkering-sagen, pres på verdens forsyningkæder får store import-virksomheder til at lede efter alternativer, topchefer ser opsving fortsætte ind i 20'erne, fem Maersk-officerer suspendet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs