ShippingWatch

Lobbyist fuldender Anne Steffensens ledelseshold

Med udnævnelsen af en ny direktør for afdelingen for politik og analyse i Danmarks Rederiforening sætter adm. direktør Anne Steffensen et foreløbigt punktum for den grundlæggende udskiftning i toppen af organisationen, hun satte i værk.

Danmarks Rederiforening har ansat kommunikationschef i Dansk Energi, Jakob Ullegård, som ny direktør for afdelingen for politik og analyse fra 1. juni i år, oplyser organisationen i en meddelelse mandag.

Som ny direktør for afdelingen får han ansvaret for at varetage de danske rederiers erhvervspolitiske interesser samt driften af de to underorganisationer Rederiforeningen af 2010 og Bilfærgernes Rederiforening.

Jakob Ullegård har tidligere været blandt andet særlig rådgiver for daværende forsvarsminister Gitte Lillelund Bech (V), chef for Public Affairs i Landbrug og Fødevarer, direktionsassistent og PA-medarbejder i TDC og ansat i Venstres Politisk-Økonomisk Sekretariat.

"Jakob Ullegård kommer med en stor og bred erfaring med moderne interessevaretagelse i erhvervsorganisationer. Han har gennem sit tidligere virke leveret resultater og vist, at han kan sætte nye dagsordener. Med erfaring fra både Christiansborg, ministerium, erhvervsliv og interesseorganisationer er han godt rustet til at skabe resultater for skibsfarten. Hans store indsigt i det politiske maskinrum vil være en gevinst for medlemmerne og for foreningerne, så jeg glæder mig meget til at få Jakob Ullegård om bord," siger adm. direktør, Anne H. Steffensen, Danmarks Rederiforening.

Jacob K. Clasen har siden december været konstitueret leder af afdelingen, og han udnævnes i stedet til underdirektør, og de to vil fremover udgøre ledelsesteamet i afdelingen for politik og analyse.

"Jeg har været meget glad for den store indsats, Jacob K. Clasen har gjort som konstitueret direktør de sidste fem måneder. Jacob har stor indsigt og ekspertise i dansk skibsfart og kender de danske rederiers erhvervspolitiske interesser rigtig godt. Med to gange Jacob i spidsen for afdelingen, så står vi godt rustet til at arbejde for bedre rammer for den betydelige værdiskabelse, som branchen leverer til Danmark," siger Anne H. Steffensen.

Jakob Ullegård kommer i høj grad til at overtage det politiske arbejde, som tidligere vicedirektør Jan Fritz Hansen stod for i flere årtier for rederiforeningen.

Danmarks Rederiforening henter ny direktør i DI

Rederiforeningen inviterer ship management indenfor

Pia Voss forlader Danmarks Rederiforening

Rederiforeningen har fået ny kommunikationschef

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere