ShippingWatch

Transatlantic vil skabe ny baltisk storspiller på ro-ro

Svenske Transatlantic har indgået en aftale med AtoB@C, der betyder, at alle short sea bulk aktiviteter udliciteres til det Ystad-basererede rederi. Transatlantic vil etablere en betydelig spiller på baltisk ro-ro og containertransport.

Det svenske rederi AB Transatlantic har indgået en aftale med det Ystad-baserede AtoB@C Shipping AB, som reelt betyder, at Transatlantic udliciterer alle sine kommercielle aktiviteter inden for sin short sea bulk division med effekt fra den 1. september i år.

Aftalen betyder konkret, at Transatlantics tørlastskibe udliciteres, men at rederiet bevarer ejerskabet af flåden. Ifølge en meddelelse fra de to rederier så vil aftalen give AtoB@C mulighed for at opnå stordriftsfordele, der kan skabe en ny nordisk storspiller inden for baltisk short sea tørlast.. AtoB@C har allerede i dag 15 isklasse skibe, som opererer primært i Østersøen, omkring det europæiske kontinent og i Middelhavet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Minekæmpe køber yderligere tre LNG-drevne skibe

BHP Billiton føjer tre LNG-drevne tørlastskibe til sin flåde i løbet af de næste seks til ni måneder, skriver nyhedsbureau. Mineselskabet satser på flydende naturgas som et overgangsbrændstof.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs