ShippingWatch

Lobbygruppe inddrager Meldgaard i skatteundersøgelse

I forbindelse med sin exit fra Danmark satte Mads Meldgaard spørgsmålstegn ved, at forskerskatteordningen ikke understøttede familien. Nu gennemtrevler organisationen Global Talents ordningen, samt andre skatteforhold.

Foto: Privat

Det er svært ikke at falde mellem to stole, når man som udlænding skal til Danmark og arbejde på forskerordningen. Som det ser ud i dag, er der nemlig flere huller i forskellige lovgivninger, der skaber problemer med ordningen, lyder det fra Tine Horwitz, CEO for Consortium for Global Talents. En lobbyorganisation, der består af 18 C20-virksomheder, stiftet i 2010 på opfordring af A. P. Møller-Mærsk, som havde store udfordringer med at få højtuddannede udlændinge til landet.

Selvom organisationen først og fremmest beskæftiger sig med at tiltrække og fastholde højtuddannede udlændinge, så har historien om tidligere topchef i Nordic Tankers Mads Meldgaard vakt interesse. I forbindelse med sin udrejse af Danmark efter et møde med de danske familiesammenføringsregler, satte Meldgaard nemlig spørgsmålstegn ved, at forskerordningen ikke understøtter, at højtuddannede kan komme til Danmark uden at falde i bureaukratiske huller som boligkravet i Udlændingeloven ifølge Meldgaard er et eksempel på.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Minekæmpe køber yderligere tre LNG-drevne skibe

BHP Billiton føjer tre LNG-drevne tørlastskibe til sin flåde i løbet af de næste seks til ni måneder, skriver nyhedsbureau. Mineselskabet satser på flydende naturgas som et overgangsbrændstof.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs