ShippingWatch

Evergas efter bruddet: Nu skal vi kigge fremad

Striden mellem norske Solvang og Evergas er slut, efter at Evergas har erhvervet alle aktierne i rederiernes joint venture. Evergas har overtaget aktierne til en god pris, fortæller CEO Martin Ackermann til ShippingWatch.

Evergas var langt fra enig med norske Solvang om at opløse samarbejdet om selskabet Evergas Solvang Ethylene (ESE) og har nu købt Solvangs aktieandel med virkning fra 31. december i år. Og den løsning er Martin Ackermann, CEO for Evergas, svært tilfreds med, fortæller han til ShippingWatch:

"Det var en kommerciel løsning, og jeg synes, vi er kommet ud, fra vores synspunkt i hvert fald, vældig positivt ved at kunne overtage både aktierne og dermed hele det kommercielle setup samtidig med, at medarbejderne allerede er flyttet over til Evergas. Vi har allerede teamet, som i dag håndterer loyal forretning for joint venturet, men også er klar til at se på Evergas' forretning i fremtiden," siger han.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Minekæmpe køber yderligere tre LNG-drevne skibe

BHP Billiton føjer tre LNG-drevne tørlastskibe til sin flåde i løbet af de næste seks til ni måneder, skriver nyhedsbureau. Mineselskabet satser på flydende naturgas som et overgangsbrændstof.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs