ShippingWatch

Store personaleudgifter tynger IMOs budget

IMO skal gøres slankere og mere effektiv. Det betyder bl.a. farvel til to af de underkomiteer, der hidtil har eksisteret. Budgettet for 2014-2015 på 3/4 milliard kroner er dog vedtaget. 75 procent går til lønninger.

Foto: IMO

IMO vil gerne være en mere effektiv organisation, men det tager tid at gennemføre. Det fremgår af et referat skrevet af Søfartsstyrelsen fra IMO's rådsmøde i London, der i midten af juli blev afholdt for 110. gang.

En af måderne IMO skal effektiviseres på er gennem færre underkomiteer. Således gav rådet gav støtte til denne proces, der vil betyde at de nuværende ni underkomiteer reduceres til syv. Den struktur kommer til at træde i kraft fra januar 2014.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Rederier er usikre på de kommende CII-regler for skibes CO2-udledninger. Ammoniak kan blive vigtigt brændstof, men kræver enorm produktion. Nye EU-sanktioner mod Rusland kan omgås, siger advokat. Og Norden undgår straf i sag om falske logbøger.

Carsten Mortensens Dee4 Capital sælger ud igen

Dee4 Capital Partners med tidligere Norden- og BW Group-topchef Carsten Mortensen sælger endnu et tankskib - denne gang til græsk skibsreder og lander millionfortjeneste, viser tal i VesselsValue.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs