ShippingWatch

OW Bunker lancerer forsyningsskib

Der er behov for endnu et forsyningsskib til OW Bunkers fysiske drift i Singapore. Det fremgår af en pressemeddelelse fra selskabet mandag.

OW Bunker lancerer deres andet forsyningsskib til den nyligt startede fysiske drift i Singapore. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

"Vi er glade for at udvide vores fysiske drift, hvilket er et vidnesbyrd om den positive respons, vi har fået fra kunder, der leder efter en brændstofforsyningsservice af høj værdi," siger Paul Bradshaw, General Manager for OW Bunker Asia.

Det nye fartøj er fra december 2011 og har en kapacitet på 6.100 mts og fast pumping-rater på op til 1.000 kubikmeter i timen. Og det er hurtigt, der er behov for endnu et skib, eftersom OW Bunker annoncerede deres første forsøg af den fysiske drift i Singapore i juni 2013 med selskabets første skib.

OW Bunker-chef tror ikke på salg i år 

Wrist Ship Supply holder fast i aggressiv vækst-plan 

OW Bunker: Fremtidens bunkermarked er et kludetæppe 

Avis: Altor gør klar til at sælge Wrist Gruppen i to bidder 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Rederier er usikre på de kommende CII-regler for skibes CO2-udledninger. Ammoniak kan blive vigtigt brændstof, men kræver enorm produktion. Nye EU-sanktioner mod Rusland kan omgås, siger advokat. Og Norden undgår straf i sag om falske logbøger.

Carsten Mortensens Dee4 Capital sælger ud igen

Dee4 Capital Partners med tidligere Norden- og BW Group-topchef Carsten Mortensen sælger endnu et tankskib - denne gang til græsk skibsreder og lander millionfortjeneste, viser tal i VesselsValue.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs