ShippingWatch

Martin Bencher åbner nyt kontor i Australien

Den danske speditionsvirksomhed Martin Bencher, der har hovedsæde i Aarhus, har åbnet repræsentation i Sydney. Det 19. udenlandske kontor i virksomheden.

Foto: Stena Bulk

Martin Bencher, dansk speditionsvirksomhed med hovedsæde i Aarhus, har åbnet sit 19. kontor. Denne gang i Sydney, Australien, oplyser virksomheden i en meddelelse.

Martin Bencher Sydney ledes af Josefin Ahlgren, der har været hos Martin Bencher siden 2005 og som tidligere har været direktør for Martin Bencher i Sverige og sidst har fungeret som Quality Manager for Martin Bencher Group, fremgår det af meddelelsen.

"Martin Bencher har allerede aktive kunder i Australien og for at kunne servicere disse på bedste vis, har vi besluttet at tage det naturlige skridt og åbne vores eget kontor i Sydney”, siger Peter Thorsoe Jensen, CEO for Martin Bencher Group:

"Vi forventer samtidigt, at dette initiativ vil have en positiv effekt på resten af Martin Bencher Groups netværk verden over."

Martin Bencher har cirka 90 ansatte på 19 egne kontorer i 13 lande.

Brasilien og Australien presser tørlastrater i vejret  

Nedtur for australske raffinaderier styrker produkttank 

 

 

Mere fra ShippingWatch

Minekæmpe køber yderligere tre LNG-drevne skibe

BHP Billiton føjer tre LNG-drevne tørlastskibe til sin flåde i løbet af de næste seks til ni måneder, skriver nyhedsbureau. Mineselskabet satser på flydende naturgas som et overgangsbrændstof.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs