ShippingWatch

Gothia: Samarbejdet giver os styrke på nordisk tank

Det nye samarbejde Gothia Tankers mellem de tre selskaber Thun Tankers, Wisby Tankers og Furetank skal gøre det muligt for tankrederne at få flere forretninger fra kunderne i forskellige segmenter.

Samarbejdet Gothia Tankers, der fredag blev annonceret for de tre selskaber Thun Tankers, Wisby Tankers og Furetank, er indgået af lyst og ikke nød, selvom tankmarkedet kan være hårdt på den nordiske hjemmebane, som Gothia Tankers færdes på.

"Det er ikke sådan, at vi blev nødt til at lave dette samarbejde. Alle tre selskaber er meget solide, og vores flåder matcher hinanden. Vi fremstår som kvalitetsoperatører, der styrker hinanden, og vi har alle været i markedet i lang tid. Vi tror, at vi med vores samarbejde kan være det bedste alternativ for vores kunder," siger Joakim Lund, der er COO i Thun Tankers og talsmand for Gothia Tankers, til ShippingWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Minekæmpe køber yderligere tre LNG-drevne skibe

BHP Billiton føjer tre LNG-drevne tørlastskibe til sin flåde i løbet af de næste seks til ni måneder, skriver nyhedsbureau. Mineselskabet satser på flydende naturgas som et overgangsbrændstof.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs