ShippingWatch

Minister vil styrke britisk shipping

På et møde i London annoncerede den britiske minister for shipping, at han fremadrettet vil arbejde på en mere koordineret indsats for industrien, bl.a. via et netværk med ministerier og interesseorganisationer.

Foto: IMO

På et møde med det maritime London understregede Stephen Hammond, Parliamentary Under-Secretary of State for Transport, den britiske regerings engagement i landets shippingindustri. Det skriver MarineLink.com.

Her annoncerede han begyndelse for "en meget mere koordineret tilgang til shipping fra regeringens side" i anerkendelsen af industriens betydning for britisk økonomi. Ifølge MarineLink.com tilfører shipping 13,8 mia. pund direkte til økonomien og muliggør videre 17,9 mia. pund, hvilket betyder, at erhvervet står for 2,1 pct. af hele økonomien og skaber et ud af 50 job.

Ifølge Stephen Hammond vil regeringen nedsætte et forum med the Department for Transport, the Cabinet Office, the Department for Business, Industry and Skills (BIS) samt interesseorganisation fra industrien, der skal diskutere, hvordan regeringen kan hjælpe erhvervet fremadrettet.

England giver milliardtilskud til svære felter

Guldregn over den britiske sokkel 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Rederier er usikre på de kommende CII-regler for skibes CO2-udledninger. Ammoniak kan blive vigtigt brændstof, men kræver enorm produktion. Nye EU-sanktioner mod Rusland kan omgås, siger advokat. Og Norden undgår straf i sag om falske logbøger.

Carsten Mortensens Dee4 Capital sælger ud igen

Dee4 Capital Partners med tidligere Norden- og BW Group-topchef Carsten Mortensen sælger endnu et tankskib - denne gang til græsk skibsreder og lander millionfortjeneste, viser tal i VesselsValue.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs