ShippingWatch

Tidligere Maersk-folk ind i toppen af arabisk rederi

United Arab Shipping Co (UASC), der er blandt verdens 20 største containerrederier, flytter sit europæiske hovedkvarter fra London til Hamborg. Tidligere Maersk-chefer rykker ind i den øverste ledelse.

Lars Christiansen og Uffe Østergaard, begge med over 20 år i bagagen fra Maersk Line, er blevet forfremmet til henholdsvis chief trade officer og chief commercial officer i United Arab Shipping Co (UASC) og rykker ind i den øverste ledelse af rederiet, der er blandt verdens 20 største containerrederier. I forvejen sidder danskeren Jørn Hinge som CEO i rederiet.

Samtidig flytter rederiet sit europæiske hovedkvarter fra London til Hamborg for at komme tættere på kunderne, oplyser rederiet, der har hovedkvarter i Dubai. Samtidig etablerer det arabiske containerrederi ny afdeling i Istanbul i Tyrkiet for for at få del af den stigende aktivitet i Middelhavet.

Foto: APM Terminals
Foto: APM Terminals
 

Lars Christiansen har været syv år i United Arab Shipping Co og har hidtil været ansvarlig for rederiets aktiviteter i Asien.

Uffe Østergaard er ny i rederiet og har en baggrund i strategi, salg, marketing og forretningsudvikling.

"Disse to ansættelser repræsentere begyndelsen af en reorganisering i vores strategiplan. Vi forsøget aktivt at tiltrække flere talenter i forhold til de mange muligheder, UASC kan tilbyde.," siger rederiets CEO Jørn Hinge.

Jørn Hinge, der har en mangeårig baggrund i ØK, har været i United Arab Shipping Co i Kuwait og Dubai i de sidste 15 år.

Dansker forlader toppost i Dubai-rederi 

Nyhedsbrev: UASC vil bestille megaskibe for to mia USD 

United Arab bekræfter interesse i megaskibe  

 

Mere fra ShippingWatch

Ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Dansk frigat dræbte fire formodede pirater i Guinea, Dan-Bunkering sagen fortsatte i Odense, stor millionregning endte hos Lauritzen, og IMO afholdt klimamøde i en uge, hvor ShippingWatch gjorde status på et hektisk tredje kvartal for containerrederne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs