ShippingWatch

Tidligere Maersk-folk ind i toppen af arabisk rederi

United Arab Shipping Co (UASC), der er blandt verdens 20 største containerrederier, flytter sit europæiske hovedkvarter fra London til Hamborg. Tidligere Maersk-chefer rykker ind i den øverste ledelse.

Lars Christiansen og Uffe Østergaard, begge med over 20 år i bagagen fra Maersk Line, er blevet forfremmet til henholdsvis chief trade officer og chief commercial officer i United Arab Shipping Co (UASC) og rykker ind i den øverste ledelse af rederiet, der er blandt verdens 20 største containerrederier. I forvejen sidder danskeren Jørn Hinge som CEO i rederiet.

Samtidig flytter rederiet sit europæiske hovedkvarter fra London til Hamborg for at komme tættere på kunderne, oplyser rederiet, der har hovedkvarter i Dubai. Samtidig etablerer det arabiske containerrederi ny afdeling i Istanbul i Tyrkiet for for at få del af den stigende aktivitet i Middelhavet.

Lars Christiansen har været syv år i United Arab Shipping Co og har hidtil været ansvarlig for rederiets aktiviteter i Asien.

Uffe Østergaard er ny i rederiet og har en baggrund i strategi, salg, marketing og forretningsudvikling.

"Disse to ansættelser repræsentere begyndelsen af en reorganisering i vores strategiplan. Vi forsøget aktivt at tiltrække flere talenter i forhold til de mange muligheder, UASC kan tilbyde.," siger rederiets CEO Jørn Hinge.

Jørn Hinge, der har en mangeårig baggrund i ØK, har været i United Arab Shipping Co i Kuwait og Dubai i de sidste 15 år.

Dansker forlader toppost i Dubai-rederi

Nyhedsbrev: UASC vil bestille megaskibe for to mia USD

United Arab bekræfter interesse i megaskibe

 

Forsiden lige nu

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Norsk oliefonds sortlistning af rederier for at bruge beaching-værfter, opsigtsvækkende udspil fra ny rederiformand, opjustering i Norden og Skats svar på landsretsdom var blandt ugens tophistorier på ShippingWatch.

Danske skibsofficerer vil undersøge omfanget af sexchikane til søs

Søfartens Ledere vil sætte en ny undersøgelse af sexchikane til søs i gang for at bekæmpe problemet. "Det er et ekstremt tabubelagt område," siger formand Bjarne Cæsar Jensen. Antallet af sager om sexchikane er ganske få hos Søfartens Ledere, 3F og Danske Rederier.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere