ShippingWatch

Tidligere Maersk-folk ind i toppen af arabisk rederi

United Arab Shipping Co (UASC), der er blandt verdens 20 største containerrederier, flytter sit europæiske hovedkvarter fra London til Hamborg. Tidligere Maersk-chefer rykker ind i den øverste ledelse.

Lars Christiansen og Uffe Østergaard, begge med over 20 år i bagagen fra Maersk Line, er blevet forfremmet til henholdsvis chief trade officer og chief commercial officer i United Arab Shipping Co (UASC) og rykker ind i den øverste ledelse af rederiet, der er blandt verdens 20 største containerrederier. I forvejen sidder danskeren Jørn Hinge som CEO i rederiet.

Samtidig flytter rederiet sit europæiske hovedkvarter fra London til Hamborg for at komme tættere på kunderne, oplyser rederiet, der har hovedkvarter i Dubai. Samtidig etablerer det arabiske containerrederi ny afdeling i Istanbul i Tyrkiet for for at få del af den stigende aktivitet i Middelhavet.

Foto: APM Terminals
Foto: APM Terminals
 

Lars Christiansen har været syv år i United Arab Shipping Co og har hidtil været ansvarlig for rederiets aktiviteter i Asien.

Uffe Østergaard er ny i rederiet og har en baggrund i strategi, salg, marketing og forretningsudvikling.

"Disse to ansættelser repræsentere begyndelsen af en reorganisering i vores strategiplan. Vi forsøget aktivt at tiltrække flere talenter i forhold til de mange muligheder, UASC kan tilbyde.," siger rederiets CEO Jørn Hinge.

Jørn Hinge, der har en mangeårig baggrund i ØK, har været i United Arab Shipping Co i Kuwait og Dubai i de sidste 15 år.

Dansker forlader toppost i Dubai-rederi 

Nyhedsbrev: UASC vil bestille megaskibe for to mia USD 

United Arab bekræfter interesse i megaskibe  

 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs