ShippingWatch

OSG har tabt under konkursbeskyttelse

Det kriseramte OSG, et af verdens største børsnoterede tankrederier, har haft en dårlig forretning kørende, siden selskabet kom under konkursbeskyttelse i november sidste år.

Foto: PR-foto: DHT Holdings

November 2012 blev OSG reddet af konkursbeskyttelse, det såkaldte Chapter 11 i amerikansk lovgivning. Siden da har det kriseramte tankskibsrederi ikke formået at få vendt de røde tal til sorte, skriver TradeWinds.

Det skyldes et svagt marked og kampen om overlevelse, at OSG ikke har klaret sig bedre. I sin seneste regnskabsmeddelelse meddeler OSG, at rederiet har haft et tab før skat på 35,71 mio. USD i perioden november 2012 til slutningen af februar i år.

Tallet dækker over et underskud på 5,31 mio. USD alene i februar 2013. Dertil kommer restruktureringsomkostninger på 30,6 mio. USD i perioden november til februar.

Siden OSG fik konkursbeskyttelse har rederiet sagt farvel til sin ledelse og til sin plads på børsen i New York.

Konkursramt tankrederi vil udbetale millionbonus 

Konkursramte OSG vil returnere tankskib til Lauritzen  

Konkursramt tankreder leverer skibe tilbage til Ross  

Mere fra ShippingWatch

Blackrock bliver storaktionær i Borr Drilling

Den multinationale kapitalforvalter ejer nu i alt 5,67 pct. af aktierne i Borr Drilling. Aktiekøbet kommer samme dag, som Borr Drilling har solgt tre rigge under bygning for at styrke selskabets pressede økonomi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs