ShippingWatch

DTU opretter kurser om arktisk sejlads

I arbejdet med at opdatere den maritime ingeniøruddannelse opretter DTU til foråret kurser i arktisk sejllads. Det flugter med anbefalinger i ATV-rapport om fremtidens maritime ingeniøruddannelse.

Til foråret kan interesserede DTU-studerende og folk fra erhvervet tage et kursus om arktisk sejlads på DTU fordelt over fem dage i februar og april. Oprettelsen af nye kurser er en del af indsatsen for at opdatere den maritime ingeniøruddannelse, fortæller Ingrid Marie Vincent Andersen, der er Ph.d.-studerende, DTU Mekanik, der har stået for at strømline uddannelsen mod det maritime erhverv.

"Det seneste vi har gjort er at oprette to kurser inden for arktisk sejlads og operation. Til foråret får vi besøg af den finske professor Pentti Kujala fra Aalto Universitet, som giver kurset ”Winter Navigation” i foråret og ”Arctic Offshore Operations” i juni," siger hun til ShippingWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs