ShippingWatch

Evergas-kontrakt åbner nyt marked fra USA

Evergas har indgået en ny 15-årig kontrakt med kemikalieselskabet Ineos om transport af ethan fra USA til Norge. Aftalen er en markant investering for Evergas, der hiver rederiet op i en ny liga for gastransport, siger CEO Martin Ackermann til ShippingWatch.

En ny 15-årig aftale mellem gastankrederiet Evergas og kemikalieselskabet Ineos er årsagen til, at Evergas har bestilt en serie af LNG-skibe fra det kinesiske værft Sinopacific Offshore and Engineering.

Evergas går med aftalen ind i et større segment for LNG-skibe, end rederiet tidligere har været tilstede i, og adm. direktør Martin Ackermann understreger over for ShippingWatch, at den nye aftale kan være med til at åbne for nye kunder og endnu større aftaler og specialisering i LNG-markedet, der som et af de få i shippingbranchen vokser.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk og 22 andre rederier fik bøder af Sydkoreas konkurrencemyndighed, tank- og tørlastrederiet Norden vil stadig købe ”sorte” skibe, og Hafnia kan få svært ved at finansiere skibskøb fra konkurrent.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs