ShippingWatch

Fearnley: Frontline vil stå stærkt i 2013

Tankskibsrederiet Frontline 2012, der kontrolleres af den norske skibsreder John Fredriksen, vil vokse markant de kommende 1-2 år. Med investeringer i moderne og brændstofbesparende skibe bliver selskabet et globalt ledende rederi, vurderer analysehuset Fearnley.

Tankskibsrederiet Frontline 2012, der kontrolleres af den norske skibsreder John Fredriksen, vil vokse markant de kommende 1-2 år med muligheder for at blive et globalt ledende rederi. Sådan lyder en anbefaling til investorer fra det Oslo-baserede analysehus Fearnley.

"Sålænge shippingmarkederne forbliver svage, bliver redere og konkurrenter mere sårbare, mens deres vilje og evne til nye investeringer er ringe. Med stærk aktionærstøtte og investeringer i moderne, brændstofbesparende skibe tror vi, at Frontline 2012 vil have break even niveauer langt under de fleste konkurrenter og vil generere betydelig cash flows selv når markederne balancerer på break even niveauer," lyder det i anbefalingen fra Fearnley, der noterer, at rederiet gjorde det markant bedre i 3. kvartal og nåede VLCC-spotrater langt over gennemsnittet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs