ShippingWatch

Dansk bunkerselskab ind i olieeventyr i Asien

Go4Bunker skal fra Cambodja levere skibsolie i Den Thailandske Golf. Den sjællandske virksomhed står også på spring til at servicere olieselskabet Chevron.

Cambodja er en af Sydøstasiens små vækst-tigre med økonomiske vækstrater på 6-8 pct. Men landet er stadig et udviklingsland – og mangler viden og teknologi inden for stort set alle sektorer. Det har åbnet op for et dansk olieeventyr.

Den lille Frederikssund-virksomhed, Go4Bunker, med en årlig omsætning på 15-20 mio.kr., er specialist inden for skibsolie og har netop åbnet kontor i hovedstaden Phnom Penh. Herfra skal Go4Bunker Cambodia levere olie til skibstrafikken i Cambodja og til den globale skibsflåde, der passerer gennem Den Thailandske Golf.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Maersk: Situationen stabiliserer sig i Shanghai

Situationen i Shanghai er ved at stabilisere sig, og generelt fungerer havnene i Kina godt, lyder det fra Maersk. Til gengæld melder rederiet om et fortsat stort pres på europæiske havne.

CBS lancerer bestyrelses-uddannelse for shipping

Med støtte fra en række profilerede shipping-navne er halvdelen af pladserne på det første modul af CBS’ nye Blue Board Leadership Programme allerede besat. Andreas Sohmen-Pao er blandt underviserne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs