ShippingWatch

Paragon Shipping udskyder nybygninger

Container- og tørlastrederiet Paragon Shipping udskyder fire nybygninger inden for tørlast og containerskibe.

Foto: Thomas Borberg

Paragon Shipping, som har valgt at udskyde leveringen af to handysize tørlastskibe og to containerskibe. Leveringen af tørlastskibene vil nu finde sted i fjerde kvartal af 2013, mens containerskibene vil blive søsat i andet kvartal af 2014. Det skriver Asiasis, der ikke nævner en størrelse på containerskibene.

Alle fire skibe er under konstruktion på det kinesiske skibsværft Zhejiang Ouhua Shipbuilding. Det er ikke lang tid siden at tørlastkonkurrenten Daiichi Chuo Kisen Kaisha valgte at annullere seks nybygninger, og samtidig meddele at op til 60 annulleringer kan komme på tale. Derudover har tørlastrederiet Golden Ocean i oktober også meddelt at det afbestilte syv af sine i alt 12 nybygningskontrakter.

Japanske rederiaktier stiger på nye regnskabstal

Japanske rederier sænker forventningerne

Tørlastrederiet Kisen Kaisha overvejer at afbestille skibe 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Efter ti års resultattørke er der igen sorte tal hos Lauritzen. Politiske spændinger i Ukraine mellem Vesten og Rusland øger frygten for nye cyberangreb a la det, der kostede Maersk to mia. kr. Et nyt forslag til EU's udspil om CO2-kvoter til shipping kan føre til endnu en milliard-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs