ShippingWatch

Nykredit venter milliardoverskud i Maersk Line

Senioraktieanalytiker fra Nykredit Markets, Ricky Steen Rasmussen, regner med at se et overskud på Maersk Lines bundlinje på omkring 400 mio. USD, når A.P. Møller-Mærsk fremlægger regnskab for tredje kvartal fredag.

Foto: Maersk Line

Det vil være Maersk Line, der er øverst på listen, når  senioraktieanalytiker i Nykredit Markets, Ricky Steen Rasmussen, gennemgår A.P. Møller-Mærsks regnskab for tredje kvartal, der offentliggøres fredag. Spørgsmål omkring udviklingen i september måned og rederiets syn på konkurrenternes kapacitetsudtrækninger er nogle af de mest interessante emner, mener han.

"Jeg forventer et overskud i Maersk Line igen ligesom i andet kvartal. Tredje kvartal er jo typisk, hvor vi har højsæsonen med, så vi skulle gerne se et overskud på ca. 400 mio. dollar på bundlinjen. Det, vi vil holde øje med, er, hvor slem september måned har været på fragtraterne. Flere konkurrenter har sagt, at måneden var rigtig rigtig slem i sammenligning med sidste år, og vi har også hørt flere forwarders været ude og sige, at mængderne er faldet markant - omkring ti pct.," siger Ricky Steen Rasmussen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs