ShippingWatch

HSH-topchef træder tilbage i krisetid

Adm. direktør i HSH Nordbank Paul Lerbinger går af som direktør for shippingbanken. Han forlader banken halvandet år efter, at han tiltrådte og på et tidspunkt, hvor banken er ramt af krisen i shipping, skriver Financial Times.

Paul Lerbinger træder tilbage fra sit topjob som adm. direktør i shippingbanken HSH Nordbank, der er en af verdens største banker for shippingudlån. Efter halvandet år som topchef, efterlader han pladsen til Constantin von Oesterreich, der er finansdirektør i HSH Nordbank.

Ifølge Financial Times giver banken ingen forklaring på udskiftningen i ledelsen, men formand for bestyrelsen Hilmar Kopper udtaler, at det er "beklageligt i en svær restruktureringsfase."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs