ShippingWatch

Odfjell får milliardfinansiering

Odfjells amerikanske havne-datterselskab Odfjell Holding (US)  har sikret sig ved at få finansiering på 200 mio. USD til fremtidige investeringer blandt andet udbygning af eksisterende havneterminaler. Finansieringen kommer fra en gruppe på fem amerikanske banker.

Foto: Odfjell

For at styrke økonomien har Odfjell Holding (US) sikret sig et lån på 200 mio. USD med fem års lånefacilitet. Lånet er givet af fem amerikanske banker, fremgår det af en pressemeddelelse fra Odfjell.

Lånet skal bruges til at finansiere en udvidelse af selskabets havneterminal i Houston og at udbygge selskabets terminal i Charleston. Derudover skal nogle af pengene gå til Odfjells almene forretning og til at refinansiere allerede eksisterende lån på 54 mio. USD. De 200 mio. USD er givet som lån med mulighed for et nyt lån på 100 mio. USD.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk og 22 andre rederier fik bøder af Sydkoreas konkurrencemyndighed, tank- og tørlastrederiet Norden vil stadig købe ”sorte” skibe, og Hafnia kan få svært ved at finansiere skibskøb fra konkurrent.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs