ShippingWatch

Odfjell får milliardfinansiering

Odfjells amerikanske havne-datterselskab Odfjell Holding (US)  har sikret sig ved at få finansiering på 200 mio. USD til fremtidige investeringer blandt andet udbygning af eksisterende havneterminaler. Finansieringen kommer fra en gruppe på fem amerikanske banker.

Foto: Odfjell

For at styrke økonomien har Odfjell Holding (US) sikret sig et lån på 200 mio. USD med fem års lånefacilitet. Lånet er givet af fem amerikanske banker, fremgår det af en pressemeddelelse fra Odfjell.

Lånet skal bruges til at finansiere en udvidelse af selskabets havneterminal i Houston og at udbygge selskabets terminal i Charleston. Derudover skal nogle af pengene gå til Odfjells almene forretning og til at refinansiere allerede eksisterende lån på 54 mio. USD. De 200 mio. USD er givet som lån med mulighed for et nyt lån på 100 mio. USD.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

To flydende gasterminaler rykker til Europa

Europa kan se frem til at modtage to flydende faciliteter til import af LNG i de kommende måneder for at erstatte gas fra Rusland. Blandt andet vil Golar LNG omdanne et LNG-tankskib til en terminal.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs