ShippingWatch

Aftagende latinamerikansk vækst bekymrende for shipping

Brasilien og Argentina vil blive hårdest ramt af en afmatning i væksten i Sydamerika. Især en opbremsning i den brasilianske økonomi kan få betydning for shipping- og offshorevirksomheder, skriver Lloyd's Loading List.

Foto: Torben Stroyer

Det kommer til at gå langsommere frem med den økonomiske udvikling i Latinamerika og Caribien, er forudsigelsen i en ny rapport fra ECLAC - The Economic Commission for Latin America and the Carribbean. Det vil ramme shipping- og offshorevirksomheder, der i stigende grad er blevet tiltrukket af den brasilianske olieverden og containerhandlen, skriver Lloyd's Loading List.

Den seneste rapport fra ECLAC fastlægger, at den økonomiske vækst i hele regionen for 2012 vil ligge på 3,2 pct., hvilket er 0,5 procentpoint mindre end 2011. Det går mindre godt, fordi også den latinamerikanske vækst er ramt af opbremsningen i Eurozonens problemer og de kinesiske forbrugeres mindre købelyst.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs