ShippingWatch

LR2Pool bekræfter sejlads med iransk olie i Maersk-skib

LR2Pool bekræfter over for ShippingWatch, at et Maersk-skib i modstrid med de internationale konventioner har sejlet med iransk brændselsolie. "Gennem vores overvågningsprogram gør vi alt, hvad vi kan for at det ikke sker," siger direktør Per Juul fra LR2Pool.

Direktør for LR2Pool Per Juul fortæller til ShippingWatch, at det Maersk-skib, der har sejlet med ulovlig iransk brændselsolie for handelshuset Vitol, ikke var chartret ud af Maersk Tankers direkte, men af LR2Pool selv. Der er imidlertid ikke tvivl om, at skibet Maersk Producers transport af råolie fra Malaysia til Singapore ikke skulle have fundet sted, og at det kommer bag på Maersk, at transporten er sket.

Derfor vil LR2Pool nu sikre sig, om nødvendigt, mod lignende hændelser, som man i forvejen har forsøgt at gardere sig imod.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Forsinkelser forude: Omikron rammer Kinas havne

Det er i det store hele lykkedes Kina at holde covid ude efter det oprindelige udbrud i Wuhan. Så kom omickron – og landets nul-tolerance over for virussen betyder nu forsinkelser i verdens travleste havne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs