ShippingWatch

Svensk havnekonflikt kan ramme DFDS-afgange

En konflikt mellem de svenske havne på den ene side og transportarbejdere og havnearbejdere på den anden truer DFDS' ruter fra Sverige fra den 27. september, skriver rederiet.

Foto: DFDS

DFDS' ruter til og fra Sverige kan blive ramt af en konflikt, der er opstået mellem de svenske havne og de ansatte på havnene. Forhandlingerne mellem havnene og de svenske transport- og havnearbejdere om en ny kollektiv overenskomst er brudt sammen. Det har betydet, at fagforeningerne har varslet nej til "overarbejde og hyring af folk" i havnene. Ifølge DFDS Update Weekly er der blevet udpeget mæglere, men hvis der ikke bliver fundet en løsning, træder konflikten i kraft i alle svenske havne kl. 00.00 den 27. september.

“Der arbejdes på at finde løsninger, og vi er optimistiske, men hvis varslingen får effekt, kan det også påvirke losning og lastning af vores skibe. Älvsborg ro/ro og DFDS holder møde i dag for at planlægge, hvordan situationen skal håndteres, så vi begrænser indvirkningen på vores kunder,” siger Senior Vice President for DFDS' Business Unit Nordsøen Kell Robdrup.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs