ShippingWatch

Analytikere: Verdensøkonomien stabiliserer sig

Det ser ud til, at den trængte verdensøkonomi begynder at stabilisere sig på et lavere niveau end i boom-årene i 00'erne. Det vil give en håndsrækning til shipping-industrien. Det er vurderingen fra Nordea og Bimco, som ShippingWatch har talt med.

Foto: APM Terminals

Under overskriften 'Verden stabiliserer sig' vurderer Nordea i bankens morgenrapport, at væksten i verden er ved at stabilisere sig på et lavt niveau, der dog trods alt er bedre end de sidste års. Det vil også give mere stabile vilkår for shipping-branchen siger BIMCO til ShippingWatch.

"De fremadskuende økonomiske målinger leverer fortsat statistik, som peger mod, at de globale vækstudsigter stabiliserer sig på et lavt niveau. En tendens, som blev bekræftet af gårsdagens data fra Kina, eurozonen og USA. Det er dog vigtigt at holde fast i, at de seneste centralbanktiltag i USA, eurozonen og Japan først forventes at slå igennem (hvis de da gør det) på den økonomiske aktivitet og jobsituationen i de kommende måneder," skriver analytikerne i Nordea.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs