ShippingWatch

Nordjysk klynge jagter det brasilianske marked

Vestergaard Marine og Scanel International er så småt ved at etablere sig på det brasilianske marked. De oplever begge opstartsvanskeligheder, men den brasilianske forretning skal udgøre en betydelig del i fremtiden.

Vestergaard Marine har åbnet kontor i Brasilien, og Scanel International har undersøgt det brasilianske marked blandt andet i forbindelse med opgaver for Maersk i Brasilien. Det store BRIK-land er stadig et vækstområde, og det vil de to virksomheder fra den nordjyske klynge nyde godt af. Strategien er at flytte med, når kunderne flytter mod Sydamerika.

”Vi har etableret selskab i Brasilien og vi vil gerne forsøge at vækste. Det er et kæmpemarked. Vi er ved at få os etableret og lave en platform, hvorfra vi kan blive større,” fortæller Morten Vestergaard, der er managing director i Vestergaard Marine Service A/S.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Forsinkelser forude: Omikron rammer Kinas havne

Det er i det store hele lykkedes Kina at holde covid ude efter det oprindelige udbrud i Wuhan. Så kom omickron – og landets nul-tolerance over for virussen betyder nu forsinkelser i verdens travleste havne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs